Όροι Χρήσης

Το «www.liveinart.gr» είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης μέσω Διαδικτύου των προϊόντων της επιχείρησης «Χασάπη Μαρία», που εδρεύει στην Παλλήνη, οδός Μιλτιάδου 27, στην Ελλάδα. Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος που βρίσκεται στη διεύθυνση «www.liveinart.gr».

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγησή σας στην ανωτέρω ιστοσελίδα «www.liveinart.gr» συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

Οι όροι αυτοί μπορούν οποιαδήποτε χρονική στιγμή να τροποποιηθούν από το «www.liveinart.gr» και ο επισκέπτης ή χρήστης οφείλει να ελέγχει για τυχόν αλλαγές των όρων χρήσης. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης ή χρήστης συνεχίζει να κάνει χρήση οποιασδήποτε από τις υπηρεσίες του ηλεκτρονικού καταστήματος, τεκμαίρεται ότι αυτός αποδέχεται ρητά και ανεπιφύλακτα τους τροποποιημένους όρους χρήσης.

Το «www.liveinart.gr» δεσμεύεται ως προς την εγκυρότητα, την πληρότητα και το περιεχόμενο των πληροφοριών που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα του, υπό την επιφύλαξη τυχόν τυπογραφικών λαθών ή τεχνικών προβλημάτων που δεν μπορούν να προβλεφθούν.

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του «www.liveinart.gr» οφείλει να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες που του παρέχονται από την παρούσα ιστοσελίδα σύμφωνα με το νόμο, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες όρους, και να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις που μπορούν να προσβάλουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων και να προκαλέσουν βλάβη σε τρίτους ή στην παρούσα ιστοσελίδα.

Το «www.liveinart.gr» καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλή λειτουργία της ιστοσελίδας αυτής, δεν εγγυάται όμως ότι οι λειτουργίες του δικτυακού τόπου ή των server  θα είναι αδιάκοπες ή χωρίς κανενός είδους σφάλμα, απαλλαγμένες από ιούς ή άλλα παρόμοια στοιχεία.

Τα πνευματικά δικαιώματα (όπου υπάρχουν) των φωτογραφιών και των εικόνων που χρησιμοποιούνται στο «www.liveinart.gr» ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Για τις φωτογραφίες – εικόνες που απαιτείται η αγορά άδειας χρήσης το live in art κατά την  αγοράς του προϊόντος  από κάθε πελάτη θα εισπράττει το αντίτιμο της αξίας χρήσης της εικόνας και στη συνέχεια θα το αποδίδει στον ιδιοκτήτη της. Με τον τρόπο αυτό ο αγοραστής αποκτά άδεια χρήσης της εικόνας  αλλά όχι τα πνευματικά δικαιώματα αυτής που παραμένουν στον δημιουργό της ή σε όποιον τρίτο  έχει  αυτός ορίσει. χρήστες θα πρέπει να κατέχουν τα δικαιώματα αναπαραγωγής για τις φωτογραφίες – εικόνες που ανεβάζουν προς εκτύπωση και ουδεμία ευθύνη φέρει το Live in Art για αυτές.

Η παρούσα ιστοσελίδα ενδέχεται να εμπεριέχει διαφημίσεις και  παραπομπές σε δικτυακούς τόπους τρίτων. Το «www.liveinart.gr» ουδεμία ευθύνη φέρει για το περιεχόμενο των σελίδων αυτών καθώς και για οποιαδήποτε ζημία προκύψει από τη χρήση τους, διότι ο επισκέπτης έχει πρόσβαση σε αυτές με δική του ευθύνη.

Το «www.liveinart.gr» συλλέγει και επεξεργάζεται όσα προσωπικά στοιχεία του χρήστη είναι απαραίτητα για να γίνει εφικτή η αγορά προϊόντων μέσω της παρούσας ιστοσελίδας. Τα στοιχεία αυτά είναι το ονοματεπώνυμο, ο αριθμός τηλεφώνου, η ηλεκτρονική διεύθυνση ταχυδρομείου (e-mail) και η ταχυδρομική διεύθυνση του χρήστη. Το «www.liveinart.gr»  δεσμεύεται ότι δεν θα ενοικιάσει, πουλήσει, κοινοποιήσει ή παραχωρήσει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών σε τρίτους για κανένα λόγο και ότι η συλλογή και επεξεργασία τους γίνεται σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία. Ακόμα και κατά τη διαδικασία πληρωμής με πιστωτική κάρτα, ο επισκέπτης μεταφέρεται αυτόματα, με τη μέθοδο της ανακατεύθυνσης, σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας «Eurobank EFG» (στο «παράθυρο» του browser μπορεί να δει το χαρακτηριστικό κλειδωμένο λουκέτο που δηλώνει ασφαλή κρυπτογράφηση όσων πληροφοριών ανταλλάσσονται μεταξύ του ίδιου και της τράπεζας, ενώ παράλληλα στο κέντρο της σελίδας εμφανίζεται και το ψηφιακό πιστοποιητικό της «Verisign»). Όσο διαρκεί η σύνδεσή του με την τράπεζα, ούτε το «www.liveinart.gr» ούτε οποιοσδήποτε τρίτος έχει τη δυνατότητα να συλλέξει προσωπικές πληροφορίες ή αριθμούς πιστωτικών καρτών. Όταν η συναλλαγή ολοκληρωθεί, επιστρέφει αυτόματα στο «www.liveinart.gr» για να συνεχίσει την περιήγησή του.

Η μεταβίβαση των στοιχείων αυτών γίνεται μέσω κρυπτογράφησης ssl.

Οι αρχές λειτουργίας του «www.liveinart.gr» διέπονται από το Διεθνές, το Κοινοτικό και το Ελληνικό Δίκαιο, και πιο συγκεκριμένα από τις διατάξεις του Π.Δ 131/30.4.2003 και του Ν. 2251/1994. Η εκδίκαση των διαφορών που ενδέχεται να προκύψουν από όσες συναλλαγές πραγματοποιούνται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, υπάγεται στην αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Αθήνας.

 

Τρόποι Πληρωμής

 

1. Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας:

Το «www.liveinart.gr» δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard. Οι συναλλαγές σας προστατεύονται με συστήματα υψίστης ασφαλείας (SSL-128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verisign, Inc.) που χρησιμοποιεί η τράπεζα Eurobank. Κατά τη διαδικασία αγοράς ενός προϊόντος, το σύστημα σας οδηγεί αυτόματα σε ασφαλές κρυπτογραφημένο περιβάλλον (ανακατεύθυνση) της τράπεζας με την οποία συνεργαζόμαστε, όπου καλείστε να δώσετε τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας και την ημερομηνία λήξης της. Όταν η συναλλαγή σας ολοκληρωθεί, επιστρέφετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

 

2. Πληρωμή με αντικαταβολή:

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στον υπάλληλο ταχυμεταφορών με την παράδοσή της στο χώρο σας. Για παραγγελίες άνω των 200€, για την υλοποίηση της παραγγελίας απαιτείται προκαταβολή 30% επί του συνολικού ποσού με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλη την Ελλάδα και δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση.

 

3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας με κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς μας και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 210 6664403 ή με e-mail στη διεύθυνση order@liveinart.gr. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, ξεκινά η διεκπεραίωση της  παραγγελία σας.

 

Εκτέλεση Παραγγελιών - Αποστολή Προϊόντων.

Η εκτέλεση των παραγγελιών πραγματοποιείται σε 3-5 εργάσιμες ημέρες.

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με εταιρεία ταχυμεταφορών και η χρέωση είναι 10€ εντός Ελλάδος. Όλες οι παραγγελίες αξίας 100€ και άνω δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής εντός Ελλάδος. Η παράδοση εντός Αττικής και στις μεγάλες πόλεις γίνεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες και στην υπόλοιπη Ελλάδα σε 3-7 εργάσιμες ημέρες.

 

Υπαναχώρηση / Επιστροφή – Αντικατάσταση προϊόντων.

 Έχετε τη δυνατότητα να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία. Τα ελαττωματικά προϊόντα αντικαθίστανται με έξοδα αποστολής του live in art. Τα προϊόντα custom δεν επιστρέφονται. Ως custom προϊόντα θεωρούνται όλα τα προϊόντα που αποτελούν μοναδικό συνδυασμό υλικού ή/και εικόνας ή/και διαστάσεων και είναι κατασκευασμένα για να καλύψουν τις ανάγκες συγκεκριμένου πελάτη. Σε κάθε περίπτωση οι επιστροφές γίνονται δεκτές εντός δεκαπέντε ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Τα προϊόντα πρέπει να είναι στην κατάσταση που παραδόθηκαν και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί.    

 

Ακύρωση παραγγελίας.

 Για τα custom προϊόντα οι ακυρώσεις παραγγελιών γίνονται δεκτές μόνο εφόσον δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία παραγωγής του προϊόντος. Για τα υπόλοιπα προϊόντα οι ακυρώσεις παραγγελιών γίνονται δεκτές εφόσον δεν έχουν αποσταλεί.